изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:41 EEST
Самоуби се големият руски актьор Александър Белявский    
По света В Москва е открито тялото на известния руски актьор Александър Белявский, съобщиха руски медии. Според неофициална информация смъртта може да е настъпила след самоубийство. Трупът на актьора е открит на улицата пред дома му.

На мястото на произшествието работят следователи и представители на правоохранителните органи. Установено е със сигурност, че Белявский е паднал от прозореца на стълбището, разположен между 5 и 6 етаж в сградата.

В последните години актьорът е имал сериозни здравословни проблеми. През 2003 година е преживял тежък инсулт, от който бавно се е възстановявал.

Александър Белявский е познат от десетки роли в киното, но най-много известност му носи ролята във филма “Мястото на срещата да не се променя”, където пресъздаде образа на бандита Фокс. В биографията му има и роля на Леонид Брежнев в един от филмите за живота на бившия съветски лидер.

Белявский бе сред признатите майстори на дублирането на роли. С неговият глас са озвучавани филми на Жан Габен, Луидьо Финес, Пиер Ришар, Шон О Конъри и Микеле Плачидо. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Самоуби се големият руски актьор Александър Белявский | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди