изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 00:35 EEST
Защитници на животни: Йордан Опиц гърмеше по котки за кеф!    
Общество Истинска война са започнали срещу помилването на иконописеца Йордан Опиц защитници на животни по интернет форумите. Според тях иконописецът съвсем не бил толкова хрисим и невинен, колкото се опитват да го изкарат неговите защитници във фейсбук. Надя Бялкова пише във http://forum.dog.bg: "Истината на Йордан Опиц! Това е един жесток и садистичен "човек", който години наред е избивал котките около тях (дома му), заедно с негови приятели."

А съседка на Опиц пише в същите форуми: "Здравейте, приятели, тук всички подкрепяме една кауза. Видях, че много от вас харесват и подкрепят Йордан Опиц. Аз съм негова съседка и искам да ви кажа, че това е човекът, разстрелял стотици котки в нашата махала. Той и неговите приятели от години се забавляват, като залагат капани, а после разстрелват котките, хванали се в тях. Този човек е садист! Моля, не позволявайте заради неговите невинни и безловесни жертви по какъвто и да е начин да избегне правосъдието". Ето и част от делата му в тема в дог.бг от преди години още, но този изверг бих казала чистосърдечно продължава и през годините с това си хоби."

Съседката отпраща линк с форум, посветен на простреляното, но оживяло коте Робърт. Златка, която се подписва като me4opuh, е съседка на Опиц и е прибрала животното. Тя твърди, че знае кой го е прострелял, но не споменава конкретно името. "Знае се кой е стрелецът, продължава да го прави, мисля, че две котки вече е успял да простреля смъртоносно, пише me4opuh. Предният път Роби е бил уцелен между очите, явно е с точен мерник изродът. Имал е дупка в устата, опериран е." По коментарите на различни информационни сайтове, отразяващи присъдата на Опиц и евентуалното му помилване, също се срещат хора, поддържащи твърдението за странното му "хоби":

"Фактите са такива. Не хвърляйте толкова усилия в грешен хуманизъм, а по-добре протестирайте срещу неразкритите кражби в кооперацията и липсата на отговорност от страна на МВР, довели до този трагичен случай. Колкото до личността на Й. О. имайте предвид многократните му стрелби по кучета и котки, с които се забавлявал, когато не рисува Богородица или не търси съчувствие в медиите." http://www.blitz.bg/

Фейсбук: Опиц трябва да е национален герой
 


Сходни връзки

Защитници на животни: Йордан Опиц гърмеше по котки за кеф! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди