изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:16 EEST
"ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ БАЩА ИМ Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА ВиК"    
НовиниТова каза пред репортер на НДТ новият управител на водното дружество инж. Юлиян Иванов, който днес сяда на горещия стол.  От вчера със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова за управител на ВиК - Добрич, е назначен инж. Юлиян Иванов.

  Това съобщи самият той пред репортер на вестника, като добави, че днес официално встъпва в длъжност и ще бъде представен на работниците и служителите във фирмата.

"ЕНЕРГО-ПРО" ОТМЕНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА ОБЕКТИ НА ВиК 

МРРБ и дружеството се споразумяха за дълга на водното дружество

В понеделник на среща в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, се стигна до решение на проблема с дълга на ВиК - Добрич, към "Енерго-Про", и електроразпределителното дружество отмени заплануваните за тази седмица прекъсвания на електрозахранването. Това съобщиха от пресслужбата на енергийната компания. Оттам поясняват, че до споразумението се е стигнало, след като министерството, като принципал на водното дружество, е осигурило половината от дължимата сума и тя е постъпила по сметката на "Енерго-Про". "Останалата половина от задължението трябва бъде заплатена на части през следващите пет месеца", заявяват от "Енерго-Про", като  изрично подчертават, че водното дружество трябва да заплаща в срок както вноските по разсрочването, така и бъдещите си текущи задължения за консумирана електроенергия. "Напълно съзнаваме неудобството на жителите на град Добрич и много съжаляваме, че решението не беше намерено, когато предупреждавахме за тази ситуация. Надяваме се, че всички разбират, че не можем да рискуваме финансовата стабилност на електроразпределителната компания и сигурността на електрозахранването на нашите клиенти в цяла Североизточна България, за да кредитираме държавното дружество ВиК - Добрич. Искрено се надяваме ВиК - Добрич, да изпълнява задълженията си по подписаното споразумение и ние да можем да продължим с нормалната си работа по доставката на електроенергия" – заявява г-н Крушина, член на УС на "Енерго-Про" ЕАД.

Както НДТ писа, пред журналисти министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви в неделя, че е взет кредит, с който е погасена половината от дължимата сума. Тя добави, че кредитът е бил усвоен много бързо още в петък вечерта миналата седмица. НДТ


 


Сходни връзки

"ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ БАЩА ИМ Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА ВиК" | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ БАЩА ИМ Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА ВиК"
Автор: Anonymous да 2012-09-19 @ 09:25 EEST

Пич, дай малко по кротко.

Не намесвай децата.

 

"ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ БАЩА ИМ Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА ВиК"
Автор: Anonymous да 2012-09-19 @ 11:48 EEST

Да каже крал ли е тръби от ВиК?

"ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТ, ЧЕ БАЩА ИМ Е БИЛ УПРАВИТЕЛ НА ВиК"
Автор: Anonymous да 2012-09-19 @ 11:59 EEST
щом като питаш ,явно знаеш отговора?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди