изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:38 EEST
България домакинства на силен турнир по плажен тенис    
ТуризъмБългария ще бъде домакин на турнир по плажен тенис този уикенд, който е от календара на ITF. Надпреварата ще се проведе на плажа в курортен комплекс „Албена” и носи точки за световната ранглиста. Заявка за участие са подали едни от най-добрите ракети на Италия, Русия, България и Франция. 16 тандема ще участват при мъжете, а основната схема при жените ще бъде с 12 двойки.

Поставени под №1 в силния пол ще бъдат националите Росен Ненчев и Петър Кирилов, а водачи в другата част на схемата ще бъдат най-добрите руснаци Алексей Кравцов и Игор Панин. №3 по ранкинг са италианците Алесандро Гуадагини и Антонио Бели. В ТОП4 има още една българска двойка – Виден Нацев/Георги Николов. Най-добрата българска двойка Лазарина Стефанова и Катина Симеонова оглавя схемата при дамите, а №2 са основните им съпернички за титлата Йоана Андреева/Катерина Генова. Двете двойки се срещнаха на последния турнир по плажен тенис в Божурище, като предложиха изключително оспорван тайбрек, който Стефанова/Симеонова измъкнаха. В тресетов зрелищен мач при мъжете Росен Ненчев и Петър Кирилов надделяха с 6-2 5-7 6-0 над Янаки Янакиев/Димитър Симеонов на финала в Божурище, като амбицията им в Албена е отново да повторят успеха си.

Силният международен турнир в Албена се организира от Вижън, Бийч Тенис България, Крокс и домакините от курортния комплекс. Най-добрите ще получат красиви купи, медали и ще си поделят наградния фонд от 1200 евро.

Шампионите ще си тръгнат и с ваучери за едноседмична почивка за двама в четиризвезден хотел в Албена, която ще бъде в разгара на сезон 2013, а финалистите ще бъдат наградени с уикенд за двама през сезон 2013.

Първите срещи от турнира на плажа до хотел „Калиопа” в Албена ще бъдат в събота от 9.30 часа, а полуфиналите и финалите ще започнат в неделя от 10 часа.


 


Сходни връзки

България домакинства на силен турнир по плажен тенис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди