изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:14 EEST
Намериха два трупа - в цистерна и в заведение    
НовиниДва трупа са открити през последното денонощие в Благоевград. Първият е намерен в цистерна за съхранение на нефтопродукти, а вторият - в заведение. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

58-годишен мъж от Разлог е намереният в двор на бившето военно поделение, в цистерна за съхранение на нефтопродуктибезпомощно състояние, според сигнал, подаден вчера в РУП от тел. 112. Мъжът е извършвал почистващи дейности на цистерните. Следи от насилие не са установени.
 
Смъртта е констатирана от екип на ЦСМП в Разлог. Тялото е транспортирано в секционна зала за извършване на аутопсия и установяване на причините за смъртта.
 
44-годишен мъж от Сандански е открит вчера мъртъв в заведението му в село Хърсово, община Сандански. Сигналът е подаден също в сряда, около 11:30 часа в РУП Сандански, на тел 112. По трупа не са констатирани следи от насилие.
 
И по двата случая е образувано досъдебно производство. Причините за смъртта са в процес на установяване.  http://novinata.net
 


Сходни връзки

Намериха два трупа - в цистерна и в заведение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди