изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:23 EEST
Отборът на Добруджа записа една от най-срамните загуби в клубната си история    
СпортОтборът на Добруджа записа една от най-срамните загуби в клубната си история. Добричлии, които тази година за втори път се състезават във "В" група, отпаднаха от турнира за Купата на България още в предварителната фаза, след като отстъпиха с 1:0 при гостуването си на четвъртодивизионния Спортист (Генерал Тошево).

Старши треньорът на "жълто-зелените" Радослав Вардаров даде почивка на голяма част от титулярите си за този двубой, но това не може да бъде оправдание за слабото представяне на добруджанци. В крайна сметка на терена излязоха доста момчета, които са играли в "Б" група и имат претенциите отново да мерят сили при професионалистите. Всъщност най-притеснителното е не самата загуба, а слабият футбол, който предлагат на публиката добричките играчи.

Единственото попадение в срещата падна в 8-ата минута и бе дело на Михаил Желев. Домакините пропуснаха да се поздравят и с по-изразителна победа. В 30-ата минута топката срещна напречната греда на вратата, пазена от Дилян Илиев, а три минути преди края на редовното време стражът на гостите спаси дузпа. Минута по-късно Недко Ангелов изпусна най-чистата възможност за изравняване на резултата. 

Така, след като отстраниха последователно Албена (Оброчище) и Добруджа, футболистите на Спортист заслужиха правото да представят Добричка област в следващия кръг от турнира за Купата на България. На този етап в надпреварата се включват и отборите от “Б” група, сред които е съставът на Калиакра (Каварна).

 


Сходни връзки

Отборът на Добруджа записа една от най-срамните загуби в клубната си история | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди