изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:25 EEST
НАШЕНЕЦ ЗАМЕСЕН В ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ В БУРГАС    
Ред и сигурност25-годишен мъж от генералтошевското село Спасово с инициали Д. А. е заловен след като участвал в измами в Бургас, съобщи Областната дирекция на МВР в морския град. Нашенецът действал с още двама тарикати. Задържани са от служители на Първо РУП в Бургас и на сектор "Криминална полиция".

Д. А. и съучастниците му М. М. /26/от Горна Оряховица и М. П. /37/от великотърновското село Камен действали по схемата "животоспасяваща операция на близък роднина, пострадал при пътен инцидент". По този сценарий на 24 и 25 септември тази година те успели да заблудят двама бургазлии, съответно за 1 000 и 2 000 лева. С помощта на служители от районните управления в Горна Оряховица и Омуртаг извършителите са установени.  Изяснено е, че М. М. и М. П. провеждали телефонните разговори, а Д. А. с "Форд Ескорт" с добричка регистрация вземал парите от измамите, като отивал на домашните адреси на хората.

Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава от служители на ОД на МВР в Бургас. НДТ

 


Сходни връзки

НАШЕНЕЦ ЗАМЕСЕН В ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ В БУРГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди