изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:52 EEST
НСО отрича да е имало инцидент с джип на Борисов    
НовиниОт Националната служба за охрана (НСО) отрекоха да е имало пътен инцидент между тяхна кола и служебния джип на премиера Бойко Борисов.

В нито една точка на страната през вчерашния ден не е имало пътен инцидент със служебен автомобил на Националната служба за охрана (НСО). Това заявиха пред Агенция “Фокус” от НСО от името на началника на службата бригаден генерал Тодор Коджейков, във връзка с изнесена информация за пътен инцидент със служебен автомобил на НСО в Благоевград вчера следобяд.

По-рано вчера БГНЕС и bTV съобщиха, че инцидентът е станал в петък, при посещението на министър-председателя Бойко Борисов в Благоевград за откриване на спортен комплекс "Пирин".

Към 18.15 часа в петък Бойко Борисов тръгнал за стадион "Христо Ботев" в Благоевград като лично подкарал джипа си към стадиона. На кръговото между заведенията "Мръсното кебапче" и "Калисто" премиерът объркал пътя и вместо да завие надясно по "Владо Черноземски", продължил направо по улица "Иван Михайлов".

Когато видял, че пилотната кола на КАТ завива надясно, Борисов рязко спрял и тогава бил ударен отзад от ескортиращата го кола на Националната служба за охрана. На джипа на премиера и автомобила на НСО били нанесени леки материални щети.

След като откри стадиона, премиерът отново седнал на шофьорското място, за да шофира лично към София. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

НСО отрича да е имало инцидент с джип на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди