изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 23:15 EEST
Сидеров отиде на рожден ден на Путин, оплака се от ГЕРБ    
ПолитикаПлакет на Народно събрание, значка на Атака и книгата си "Основи на българизма" подари днес в Москва лидерът на националистите на руския президент Путин, по повод 60-та му годишнина.
В послание до Путин Сидеров поздрави юбиляра и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.



Той допълва, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват, въпреки силния геополитически натиск. Сидеров заявява още, че е по-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция, съобщиха от пресцентъра на ПП "Атака".

Руският президент Владимир Путин днес навършва 60 години. Както съобщи по-рано днес президентският говорител Дмитрий Песков, Путин, току-що завърнал се от посещение в Душанбе (Таджикистан), и тази година ще посрещне рождения си ден в родния Санкт Петербург, "камерно, в кръга на роднини и приятели", допълва БТА.

  Сидеров и цялата парламентарна група на "Атака" са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин. Сидеров информира домакина за това, че председателят на НС на Република България Цецка Цачева е забранила командироването на "Атака". Въпреки това, националистите са отпътували на собствени разноски, за да вземат участие в този международен парламентарен форум и по този начин да демонстрират своето отношение.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България, под въздействието на управляващите, русофобията се засилва. Той го е уверил, че Атака е единствената партия, която се бори за укрепване на Българо-Руските отношения. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Сидеров отиде на рожден ден на Путин, оплака се от ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.82 секунди