изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:11 EEST
НИКОЛАЙ КОСТОВ НЕДОВОЛСТВА ОТ СЪДИИТЕ В УКРАЙНА    
СпортДобричлията Николай Костов, който е треньор на Карпати (Лвов), изрази недоволство от съдийството в първенството на Украйна. Бившият наставник на Левски бе бесен след загубата на отбора му от Заря (Луганск) в мач от 11-ия кръг на първенството на Украйна с 1:2. По време на двубоя Костов на няколко пъти даде воля на емоциите си, заради което след срещата официално се извини.

Българският специалист коментира, че съдията е направил прекалено много грешки в мача, които сериозно са повлияли на двубоя. Добричлията заяви, че тимът му не е заслужавал да загуби. Той допълни, че отборът му не играе грубо, но във втори пореден сблъсък завършва с човек по-малко на терена. Николай Костов каза още, че въпреки вътрешния правилник, според който за червен картон има глоби, той сериозно ще обмисли дали да наказва изгонения състезател.
След 11 изиграни мача тимът на Карпати е на 14-а позиция от 16 отбора, като има 2 победи, 3 равенства и вече 6 загуби. Заря е в средата на класирането.

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КОСТОВ НЕДОВОЛСТВА ОТ СЪДИИТЕ В УКРАЙНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.65 секунди