изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:26 EEST
ТРИ ТЕНИСИСТКИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВАТ В МАСТЪРС ТУРНИРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ    
Спорт

Три тенисистки от Добрич се класираха за Мастърс турнирите на родната ни федерация. В тях участват осемте най-добри ракети във всички възрасти. При девойките до 16 години място във финалната осмица намериха Калина Божилова и Христина Дянкова, които в националната ранглиста в тази възраст са съответно на 10 и 17 място.



Останалите участнички са: Габриела Михайлова – Спорт Палас (Сл), Цветанка Трифонова – 15-40, Петя Аршинкова – Локо (Пд), Елена Арнаудова – Хасково, Невена Георгиева – 15-40 и Полина Радева – ЧМ-Елит. За Мастърса при 12-годишните се класира и Габриела Петкова от Добрич, която се състезава за столичния клуб 15-40. Тя е осма в България, като в нейната възрастова група всички състезателки от първата осмица за зявили участие. Финалните турнири за годината ще се състоят от 11 до 13 октомври на кортовете на Българския национален тенис център в София. Победителите във всички възрасови групи ще бъдат наградени с участие в турнир по избор в Европа или САЩ през 2013 г. чрез заплащане на самолетния билет, хотела и таксата за участие като разходите, които се покриват трябва да са до 2000 лв.

 


Сходни връзки

ТРИ ТЕНИСИСТКИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВАТ В МАСТЪРС ТУРНИРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди