изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:45 EEST
ДПС ИСКА ИНТЕГРАЛНА БЮЛЕТИНА    
ПолитикаТвърдо бюлетината догодина да бъде интегрална иска ДПС, защото се опасява от манипулации на вота. Това каза в Добрич зам.-председателят на партията Рушен Риза, който бе гост на 8-ата областна отчетно изборна конференция на Добрич. "Всички бяхме свидетели как на предните избори се разнасяха чували. Ние смятаме, че избирателят вече свикна с интегралната бюлетина, а и ако са отделни, то манипулацията и подмяната на вота са по-лесни" - каза Риза.

Той призна, че от гледна точка на избирателите на ДПС не е добре, че Касим Дал се отдели от партията и ще направи своя структура. "Една такава постъпка не е полезна за нашия избирател, макар че в страната всеки може да регистрира партия. Оставяме изцяло на неговите морал и отговорност това, че се опитва да обърка избирателите. Още повече, че до момента освен анти ДПС и по-точно анти Доган, в публичното пространство не е излязло нищо и той не е казал за какво ще работи" - добави Риза.

На въпрос как ще коментира предложението на министър Дянков за налог върху депозитите на физически лица, вторият човек след Доган заяви: "Дянков е живял повече в Америка и гледа на българите като на американци. Той просто не е в час. Цялата политика на Дянков е едно недоразумение. Това правителство се стреми да всее страх и да оказва натиск върху хората и Дянков влиза в същите релси и коловози на правителството. Управляващите искат да изстискат народа докрай".

Да наблюдава партийната конференция в Добрич бе и представител на Централната контролна комисия на ДПС Вахид Арслан, който сподели, че има подадени жалби и сигнали до централата, както от Добрич така и от други места в страната, но не пожела да коментира откъде. НДТ

 


Сходни връзки

ДПС ИСКА ИНТЕГРАЛНА БЮЛЕТИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди