изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Обърнете внимание на творческите си идеи и се постарайте да се настроите на приятна вълна, като мислите позитивно и не се ядосвате за нищо.

ТЕЛЕЦ - Избягвайте да се конфронтирате с когото и да било и отдайте предпочитание на индивидуалните си занимания, като избягвате шума и суетата.

БЛИЗНАЦИ - Денят ви ще е натоварен с работа и отговорности, но въпреки умората, напрежението и нервите се постарайте да запазите мира около себе си.

РАК - С премерен подход ще пристъпвате към хората и работата си, което е печеливша стратегия, и най-вече, ако разчитате на себе си.

ЛЪВ - Реалисти сте, за това и плановете, които градите са основани на труд и поемане на нови отговорности, което ви мобилизира да продължавате и занапред в такъв дух.

ДЕВА - Изпълнението на финансови, делови и други задачи ще ви поддържа в добра кондиция, за което е нужно да запазите добрия тон и да не се конфронтирате с никого.

ВЕЗНИ - За много от вас денят се свързва с успешни договаряния по текущи и бъдещи бизнес – начинания, служебни и семейни задачи.

СКОРПИОН - Любовта ще ви даде онова, от което имате най-много нужда, за това не я пренебрегвайте, но и не се поддавайте на съблазни и изкушения.

СТРЕЛЕЦ - Това е ден на творчески замисли, но не се препоръчва да се започват нови неща, а да се посветите на всичко, което възвишава духа.

КОЗИРОГ – Днешните ви прозрения ще направят по-успешни заниманията ви. Това ще повдигне духа ви и с творчески подход ще работите по изпълнение на всичко, което предвиждате.

ВОДОЛЕЙ - Не позволявайте на изострената ви чувствителност, причина за която може да е преумора, социална неудовлетвореност или семейни проблеми да се отрази на взаимоотношенията и работата ви днес.

РИБИ - Самостоятелните изяви ще бъдат толерирани, за това се насочете натам. Ново начало и в любовта, стига да сте наясно със себе си. Избягвайте алкохола и всякакво прекаляване.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.45 секунди