изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:27 EEST
Хванаха серийния обирджия на аптеки    
Ред и сигурностСтоличните полицаи арестуваха въоръжен мъж, който днес обра две аптеки, след опита му да прибере парите от трета. По първоначални данни неговото описание съответства с това на бандита, за когото на 13 септември БЛИЦ първи съобщи, че е задигнал оборота на две аптеки.

Около 18.00 часа днес в СДВР е получен сигнал за престъпление в квартал „Мусагеница”. От продавачка на аптека са отнети 230 лева. Тя дава описание на нападателя, който успява да избяга.

След около 20 минути се получава сигнал, че в „Дианабад” също е нападната продавачка в аптека и са отнети около 100 лева. След опит за извършване на грабеж от аптека в квартал „Изток” е задържан 51-годишен столичанин с инициали Р.Ц. Той не е криминално проявен.

Мъжът се е опитал да извади оръжие срещу служителите на реда при задържането, но полицаите са успели да го неутрализират. В момента се извършва оглед на място. Криминалистите проверяват дали срещу столичанина има достатъчно доказателства и за извършването на двата грабежа от 13 октомври. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Хванаха серийния обирджия на аптеки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди