изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:02 EEST
Атакуваха офиса на ГЕРБ в Кюстендил    
НовиниВандали счупиха стъклата на входната врата и част от прозорците на офиса на ГЕРБ в Кюстендил малко след полунощ тази нощ. Използвани са 5 парчета от базалтови плочки, каза областният координатор на партията и депутат Валентин Микев.

Офисът на партията се намира на пешеходната алея на бул. "България", предадоха Дарик и БТА. Иззети са записите от камерите на съседните банка и заведения. Самият офис също е под видеонаблюдение, за което се предупреждава със стикер, залепен на входната врата.

"Това е вандалски акт, извършен от физически силен човек, за да счупи челното стъкло и да удари насрещната стена. Това означава, че със сила и злоба е хвърлено. Не искам да си мисля, че има политически мотиви", каза Валентин Микев.
Той допълни, че снощи, от 18,30 до 20,30 ч. е имало заседание на общинското ръководство на ГЕРБ в присъствието на депутатите от общината и общинските съветници.
Темата е била Бюджет 2012, състоянието на общинския дълг и предстоящата сесия на Общинския съвет. Преди това депутатът е имал приемен ден.

"Искрено се надявам стените да не са с уши, които да са чули нашия разговор и да са предизвикали ответна реакция. Надяваме се органите да си свършат работата. Въпрос №1, който ще поставим на следващата сесия, ще е какво се случва с общинския дълг, който всички кюстендилци рано или късно ще връщаме", коментира Микев.

На мястото на инцидента дойдоха зам.- директорът на ОД МВР- Кюстендил комисар Елиян Стамболийски и началникът на РУП- Кюстендил Росен Райчев и общинският председател Любомир Анчев.

Това е първото посегателство срещу офиса на ГЕРБ в града.
По-рано вандали изпочупиха и прозорците на офиса на БСП в Кюстендил. www.dir.bg
 


Сходни връзки

Атакуваха офиса на ГЕРБ в Кюстендил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди