изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:12 EEST
Лунна диета ноември 2012    
Здраве Ноември е вече средата на есента, дърветата са още златни, небето е синьо, но се усеща студ и дните са кратки, стъмнява се рано и някак се стремим по-бързо да стигнем у дома на топло, светло и сигурно. Настъпва времето на дългите вечери в които ни се иска да приготвим нещо вкусно, десерт с ябълки или тиква, да опечем кестени … И някак времето за разходка в парка, сред природата, за каране на колело го няма и дори отлагаме тренировка …. Това не трябва да се случва, защото неусетно ще разберем, че дънките ни стягат.

Какво да направим за да не се случва това? Всеки ден, най-подходящо е времето сутрин преди работа да отделяме 20 мин за да направим упражнения, може да бъдат йога или това, което на вас ви харесва, но нека са 20 мин за физически упражнения, които да ви накарат да усетите мускулите по тялото ви. Всеки ден може да вървите част от пътя до работа пеша. Може да огледате района около работа или дома и да откриете, че наблизо има място където да се занимавате с бойни изкуства, танци, народни хора или че има фитнес зала. Това е възможност да спортувате и да се запознаете с хора, с които може би имате общи интереси. И имаме един верен помощник – това е Лунната диета.

Лунни фази Ноември 2012 г.
последна четвърт – 07.11.2012 , 00:36 часа
новолуние – 13.11.2012 , 22:08 часа
първа четвърт – 20.11.2012 , 14:31 часа
пълнолуние – 28.11.2012 , 14:46 часа

Лунната диета ни помага за спазваме един здравословен хранителен режим като имаме един ден седмично за разтоварване, според лунния календар. Лунната диета включва 24 часа прием само на течности: прясно изцедени сокове, билков чай, минерална вода. Ако ви е трудно да спазвате лунните фази може да направите този ден в петък или в понеделник, почивните дни, които се прекарват със семейството някак са по-трудни затова. Има вариант в който 24 часа да бъдете само на вода. Не е трудно, ако имате мотивация – може да започнете например в четвъртък вечерта с ранна вечеря, след това на другия ден да пиете само вода, на всеки час, около чаша вода, след като минат 24 часа изяжте един плод (банан или друг според сезона) а след 30 мин лека вечеря.

Това е. Лесно е. Лесно е и да се направи. Да си пожелаем само хубави емоции през ноември и много топли спомени и усещания, нека радостните моменти и радостта от всеки ден бъдат с nас.

http://gotvarstvo.georgievi.net

Лунна диета 2013

Нискокалорична диета с горчица

Отслабване според аюрведа с горчиви и лютиви храни

Вярваш ли в G точката?

2 дни строга диета през седмицата и спираш да броиш калории!

Вълшебна диета с мюсли

3 топ диети за отслабване през почивните дни

Сексуалната съвместимост според "кръвната група" на мъжете

Рибна диета.Свалете 3-5 кг.за месец

 


Сходни връзки

Лунна диета ноември 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди