изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:16 EEST
2013 - Годината на Черната Водна Змия    
Хороскоп Китайско название на годината на Змията (Змея): Ши
Шести знак в китайския зодиак
Време от денонощието под управление на Змията: 9-11 часа
Съответстващ знак в западния зодиак: Дева
Елемент: Огън
Полярност: Отрицателна.

Змията е символ на годините:... 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001,  2013 ...

Годината на Змията настъпва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.


Космически елемент на годината
- вода, цвят - черен.

На годината на Змията съотвестват цветове
като черното, синьото и зеленото. Стихия е водата, която символизира подвижност, динамика и промяна.

Талисман на 2013 година е Черната водна Змия.
Черният цвят представлява Космосът, полярната нощ, това е цветът на дълбоките води. Черната Змия носи на хората неочаквани промени, нестабилност и промяна. Поради тази причина трябва да бъде планира отрано и правилно да се преценят бъдещите действия. Трябва да бъдем по-внимателни и наблюдателни.

Да се родиш в годината на Змията

Хората, които са родени в годината Змията, са сложни личности, от раждането си дарени с мъдрост, но и неразговорчивост. Техните дела винаги вървят идеално, но често са скъперници. Понякога са егоисти. Често не вярват на разсъжденията на другите, разчитат само на собствената си прецента. Решителни и целеустремени характери, те силно преживяват своите неуспехи. Външно са спокойни, но са страстни натури. Обикновено се отличават с привлекателна външност и богат вътрешен свят, но част от тях се сблъскват със семейни проблеми.

Идеални партньори за тях са Биволът и Петелът. В по-голяма или по-малка степен - Плък, Заек, Дракон, Змия, Кон и Овца. Неудачни са Тигърът и Глиганът.

Човекът, роден в годината на Змията, е най-мъдрият и най-загадъчният в сравнение с другите зодиакални знаци от китайския хороскоп. Напълно възможно е, благодарение на скритите си възможности, той или тя да стане философ, богослов, поличик или финансист. Змията - човек-мислител, който обича да живее добре, обича книгите, музиката, красивите дрехи и добрата храна, но със своята жажда към хубави неща в живота, неговата вродена елегантност му дава известна неприязън към околните. Общува лекомислено с когото си иска, защото смята събеседниците си за глупави.

Такива хора обичат да общуват на различни теми. Отбягват теми, които се повтарят или пък не носят в себе си нищо ново като информация. Почти е невъзможно да задържите вниманието им на отвлечени теми. Предпочитат интересните и необичайни идеи, интелектуалните теми.

Родените в годината на Змията са особено чувствителни към новите възможности, което им позволява да се възползват от тях и да преследват интересите си постоянно и енергично.

Змиите са уверени в себе си и обикновено не търсят чуждо мнение. Тази страна от характера им крие негативи. Отказвайки се от изслушването на конструктивен съвет, те могат с ината си да се окажат в безполезна и неприятна ситуация. Въпреки че не обичат да получават съвети, те обаче са търпеливи, когато става дума за проблемите на другите. В трудна минута подават ръка и разглеждат ситуацията разностранно.

Когато Змията е изправена пред дилема, действа със свойствената си скорост и решителност. Тя силно вярва в това, което прави и рядко изразходва време напразно или пък енергия за проекти, които не са достатъчно потенциални.

Характерна черта на родените в годината на Змията е, че не умеят да се отпускат. Когато им се удаде възможност за почивка, не знаят какво да правят и продължават да мислят за работа.

Този тип хора често има около себе си предани и грижовни приятели. В същото време техният природен гняв може лесно и бързо да бъде пробуден от най-малката дреболия. Особено, ако подозира, че е било предадено доверието им.

Змията завладява света с две свои оръжия - отровата си и очарованието си. Тя се откроява в тълпата, стилът й е безупречен - от дрехата до поведението.

Родените в годината на Змията също така не обичат да говорят много. Те са сериозни, затова понякога се показват на събеседниците си като мрачни. От друга страна, когато имат да кажат нещо важно, красноречието им няма равно.

Колкото до интересите на водната Змия, те са много. Тя се увлича по живота, има способности за изследователка работа и може да стане отличен специалист в избрана област. Змията е умна, притежава прекрасна памет и добре се справя с финансовите въпроси. Говори сдържано и тихо, притежава силен характер, за да сдобие с веднъж пожеланото. По отношение на семейството и приятелите е предана.

Източник: genon.ru

http://www.moetospisanie.com

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА ФЕЙСБУК-ГРУПАТА България - Китай 中国-保加利亚




 


Сходни връзки

2013 - Годината на Черната Водна Змия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди