изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:23 EEST
ДПС атакува „Борисов“ с вот на недоверие    
ПарламентСофия /КРОСС/ ПГ на ДПС започва консултации за подготовка и внасяне на вот на недоверие към цялостната политика на кабинета „Борисов”. Това обяви на пресконференция зам.-председателят на партията Лютви Местан.

Вотът на недоверие е за цялостния провал на това управление. Той трябва да бъде разискван и внесен през първата половина на декември, защото след ваканцията влизаме в конституционно ограничение за внасяне на вот на недоверие, посочи Местан.

От думите му стана ясно още, че ДПС поема политическата отговорност тя да инициира консултациите за вота на недоверие.

Време е всички политически сили, които заявяват, че са опозиция на днешното управления да се опитат, да преодолеят усещането за двузначност в политическото си поведение. За последния вот на недоверия съображение от рода на – споделяме вота, но няма да участваме, защото се иска от ДПС или от БСП, биха звучали несериозно и биха засилили усещането за политическа шизофренност, каза Местан.

От ДПС призоваха всички опозиционни политически сили да се включат в консултациите. От партията на Доган обаче са категорични, че консултации с „Атака” няма да се провеждат.

http://www.svobodnoslovo.eu/

 


Сходни връзки

ДПС атакува „Борисов“ с вот на недоверие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди