изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:52 EEST
Задържан е стрелецът, прострелял в главата 43-годишния мъж в Ботевград    
Ред и сигурност Задържан е предполагаемият извършител на престъплението в Ботевград, при което 43 –годишен мъж е прострелян в главата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР София област.

Имам събрани достатъчно доказателства, видеозаписи, свидетелски показания, че вчера в Ботевград простреляният, след като се е качил в джипа заедно с един мъж, който е седнал на седалката зад него, са потеглили и не след дълго, след четири пет завоя, са катастрофирали. Простреляният мъж е постъпил в „Пирогов”.

Няколко часа след това в полицията е получен сигнал от „Пирогов” и работата е започнала. Предположенията на полицията и по-късно доказателствата показват, че евентуалният извършител на деянията е мъжът, който е бил закаран в болница „Света Анна” и е отказал медицинска помощ и се укриваше. Той е евентуалният извършител на прострелването.

При задържането му в дома в Ботевград, не неговият дом, той е адресно регистриран в София на ул. „ Любляна”, още с влизането в дома са открити три топчета бяло прахообразно вещество и един 9- милиметров куршум, стоял на нощно шкафче. Предстоят още огледи, а процесуално-следствените действия продължават. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Задържан е стрелецът, прострелял в главата 43-годишния мъж в Ботевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди