изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:10 EEST
ДОБРУДЖА С 4 ТОЧКИ АВАНС НА ВЪРХА    
СпортХандбалистите на Добруджа ще зимуват на върха в Националната хандбална лига с 4 точки аванс. Това стана известно след изиграването на всички срещи от последния кръг на есенния полусезон. "Жълто-зелените", които са шампиони на България, оглавяват класирането с 12 точки, след като записаха 6 победи от 6 мача. Те са единственият тим в елитната група, който успя в първия полусезон да мине границата от 200 отбелязани гола в съперниковата врата.

С голям принос за това е голмайсторът на отбора и НХЛ Светослав Недев, който е реализирал близо 25 процента от головете на Добруджа. При вратарите №1 е варненският Спартак, допуснал 151 гола в шесте срещи - с 5 по-малко от добричкия тим. НСА изпрати годината под №2 във временното класиране с 4 победи и 2 загуби, а на точка от "студентите" са двата варненски състава - Спартак и Локомотив, които записаха по 3 победи, 1 реми помежду си и 2 поражения.
"Доволен съм от представянето на своите състезатели и преднината, която имаме пред съперниците си. Това ще ни даде възможност по-лесно да изиграем срещите си през пролетта и да имаме повече домакинства в плейофите. Сега очаквам срещата с Осъм за Купата на България, като само победа би била закономерен завършек на една от най-успешните години в нашата история", заяви пред репортер на НДТ клубният президент и треньор на Добруджа Георги Андреев.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА С 4 ТОЧКИ АВАНС НА ВЪРХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди