изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:53 EEST
ТАЗИ СУТРИН ИМА ЗАГИНАЛ ПЕШЕХОДЕЦ ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БАЛЧИК - ДО РАЗКЛОНА ЦАРИЧИНО    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 7 криминални престъпления.

- На 24 ноември в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от магазин за алкохол по улица „Отец Паисий” в град Добрич.  Установено е, че около 9:10 часа неизвестен извършител през незаключена входна врата е проникнал в обекта и е извършил кражба на дамска чанта. По данни на тъжителката в чантата е имало сума пари и лични документи. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 25 ноември в РУП Шабла е получено съобщение за извършена кражба от избено помещение на територията на град Шабла. По данни на тъжителя е извършена кражба на 100 литра вино, 12 литра ракия и един електрически мотор. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
- На същата дата в РУП Шабла е получено съобщение за взломна кражба на територията на град Шабла. Установено е, че за времето то 19:00 часа на 24 ноември до 13:00 часа на 25 ноември, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в павилион. По данни на тъжителката е извършена кражба на пакетирани сладкарски изделия. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
- На 25 ноември в РУП Шабла е получено съобщение за извършена кражба от стопански двор в землището на град Шабла. По данни на тъжителя е извършена кражба на 140 броя интернитови плоскости с размер 2.50/1.10 метра. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Шабла.

 Контролните органи са съставили 30 акта и 57 фиша за констатираните от тях нарушения.

- На 26 ноември в 4:40 часа РУП Балчик е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път Е-87,  на около 1600 метра преди кръстовището за село Царичино посока от град Каварна за град Балчик. Товарен автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от К.И. (30г.), блъска пресичащ пешеходец с неустановена до момента самоличност.  Вследствие на настъпилото ПТП пешеходеца почива на място. По първоначална информация, произшествието е настъпило поради несъобразена с пътните условия скорост – намалена видимост (мъгла). Водача на МПС е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Работата по случая продължава.

На територията на ОД НА МВР Добрич са възникнали два пожара без материални загуби.


26.11.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ТАЗИ СУТРИН ИМА ЗАГИНАЛ ПЕШЕХОДЕЦ ПО ПЪТЯ КАВАРНА-БАЛЧИК - ДО РАЗКЛОНА ЦАРИЧИНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди