изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:07 EEST
Лунна диета – декември 2012    
ЗдравеИ ето идва най-хубавия месец... и ето идва най-празничния месец... и ето идва най-прекрасния месец... Само суперлативи мога да изредя за декември и то по напълно обясними за мен причини.

И по този случай си мисля, че е напълно излишно да се пускат диети този месец, но вие разбира се не сте длъжни да се съгласявате. А както знаете лунната диета не е изобщо диета, а по-скоро здравословен стил на живот.
4 дни в месеца за прочистване на организма – не е много. През тези дни от часа, в който започва лунната фаза 24 ч. не се яде нищо, пият се само чайове, фрешове и много вода.

Лесно, евтино и напълно възможно.

Да видим датите за лунната диета през месец декември 2012: прочистване преди купоните на осми декември – чудесно. След това леко разтоварване между всевъзможните Коледни празненства с колеги, съученици, приятели, роднини.
На онези, които вярват в края на света им предстои една много сериозна дилема – дали да се прочистят и да се възнесат в прекрасна форма или да се натъпчат като за последно с всякакви вкусотии. Като измислите каква стратегия да възприемете ще ми е любопитно да споделите.

И ако случайно на 21.12 не дойде краят на света, да знаете, че следващият критичен ден бил 28-ми декември, в който ни дебнели всякакви космически неприятности. Затова най-добре си останете вкъщи и цял ден се отдайте на романтични филми, билкови чайове и за практиците – повече секс. Така ще сте в перфектна новогодишна форма.


А ето и кои са лунните фази за месец декември 2012:
6 декември 2012, 17:32 часа – последна четвърт
13 декември 2012, 10:42 часа – новолуние
20 декември 2012, 07:20 часа – първа четвърт
28 декември 2012, 12:22 часа – пълнолуние

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Лунна диета – декември 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди