изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:23 EEST
С 10 ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ ПО-МАЛКО ЗА РЕФЕРЕНДУМА НА 27 ЯНУАРИ    
Новини

С десет по-малко ще са избирателните секции в Добрич и за предстоящия национален референдум на 27 януари, съобщи секретарят на общината Румен Русев.



Съгласно заповед на кмета те са 126, като две от тях са с под 500 избиратели, а останалите имат повече от 500 гласоподаватели. Ако преди референдума има не по-малко от 20 избиратели ще се образуват още 3 секции – по една в болницата,в следствения арест и в Дома за стари хора, каза още Русев. 

Поради закриване на общинските училища ОУ „Отец Паисий” и ОУ „Бачо Киро”, секциите, които са се помещавали там, се местят в съседни учебни заведения. След ремонта на автогарата, секциите от там вече ще бъдат в близко училище. Няма да има секции и в сградата на бившия Медицински колеж. От четири те са редуцирани на две и ще са в детска градина №11.

Както НДТ вече писа, кметът Детелина Николова свиква консултации за състава на секционните избирателни комисии на 6 декември.

НДТ

 


Сходни връзки

С 10 ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ ПО-МАЛКО ЗА РЕФЕРЕНДУМА НА 27 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди