изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:18 EEST
ТЕЖКА КАТАСТРОФА МЕЖДУ БАЛЧИК И ВАРНА - ИМА ЗАГИНАЛ    
Новини

Тежка катастрофа е станала тази сутрин на пътя Варна-Балчик. Инцидентът се е случил между селата Орешак и Климентово. Новината бе съобщена от Дарик, позовавайки се на информация на говорителя на варненската полиция Ирена Петричева. Един човек е изгубил живота си, а други трима са били приети за лечение в болницата, съобщава Антоанета Касабова от Спешния център във Варна. По непотвърдена информация сред пострадалите има и дете.



Първоначалните данни сочат, че инцидентът се е случил в следствие на заледяването на пътя.

Работата по случая продължава. Разследващите все още не са обявили категорично причината за пътнотранспортното произшествие.
От Пътна полиция отправят апел към водачите на моторни превозни средства да бъдат особено внимателни зад волана.

На много места в страната пътните настилки са поледени или заснежени, което създава допълнителна предпоставка за тежки пътнотранспортни произшествия.
Спазвайте ограниченията на скоростта и не пропускайте да поставите предпазен колан преди да тръгнете на път, без значение дали ще пътувате наблизо или надалеч.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 21 тежки катастрофи. При тях са били ранени 23 човека, а един е изгубил живота си.
В района на столицата са станали 155 леки пътнотранспортни произшествия и седем тежки катастрофи, при които са били ранени седем човека.

http://pravda.bg

 


Сходни връзки

ТЕЖКА КАТАСТРОФА МЕЖДУ БАЛЧИК И ВАРНА - ИМА ЗАГИНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди