изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:33 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 7-ми декември – 13-ти декември 2012 г.    
Времето 

В петък през деня ще има променлива и разкъсана облачност по-значителна над западните райони и там на места са възможни слаби превалявани от сняг. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимални температури 1 до 6 градуса. През нощта срещу събота ще е облачно с временни разкъсвания и намаления, а вятърът ще обърне от юг и ще е слаб. През деня ще бъде предимно облачно. Вятърът от юг-югоизток ще се усили умерен до засилен. Минимални температури минус 2 до 3 градуса, максимални 4 до 9.

АЕМО "Старият Добрич"Amanda Streich 07Бодиарт  7Във финала на конкурса "Мисис Вселена 2012", който се състоя в Ростов на Дон, победителка стана 26-годишната Лейла Мартинес от Колумбия



 

В неделя ще бъде облачно с валежи предимно от дъжд, на места следобед интензивни, привечер на места в северните райони с обръщането на вятъра ще започне да преминава в сняг. Вятър от югоизток умерен до силен и бурен, привечер ще се ориентира от северозапад и ще отслабне. Минимални температури 0 до 5 градуса, максимални 4 до 9, по крайбрежието до 10-11.

През нощта срещу понеделник ще е облачно с валежи от сняг. През деня също ще е облачно със слаби валежи от сняг, привечер от запад облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен до засилен западен вятър. Минимални температури минус 4 до 1 градус, максимални минус 3 до 2.

Във вторник ще има променлива облачност на места до незначителна. Ще духа слаб вятър от запад, ще се ориентира от юг. Минимални температури от минус 7 до минус 2 градуса, максимални минус 1 до 4, по крайбрежието до 5-6.

В сряда ще има променлива облачност следобед до значителна и на места е възможен слаб дъжд. Вятър от юг слаб до умерен. Минимални температури от минус 4 до 1 градус, максимални 2 до 7, по крайбрежието до 8-9.

В четвъртък ще има значителна облачност и над северните райони е възможен сняг. Минимални температури от минус 3 до 2 градуса, максимални 3 до 8.

В началото на периода вълнението ще бъде 2-3 бала, но в неделя ще се усили до 4 бала. След това постепенно ще отслабва – понеделник 3 в открито до 4, вторник и сряда 2-3 , четвъртък 2. Температура на морската вода 9-12 градуса.

 

Деж.синоптик: И.Куюмджиев

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 7-ми декември – 13-ти декември 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди