изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:46 EEST
Синята коалиция става единна партия    
ПолитикаСинята коалиция става единна партия. Младите сини предложили да се регистрира Гражданско сдружение Съюз „Единство“ и канят старите партийни лидери да станат част от него, съобщи Надежда Нейнски в „Панорама“. Идеята се родила на форум за малкия и среден бизнес в Пловдив, който инициираха изключени и напуснали СДС.

Очакванията, че фракцията „Единство“ на Нейнски и Мартин Димитров, която се роди като част от СДС, ще се превърне в отделна политическа формация точно на рождения ден на СДС, се сбъднаха. Докато „Раковски“ 134 и привържениците на лидера Емил Кабаиванов празнуваха в НДК 23-ти рожден ден, Нейнски обяви „Събираме се отново с Иван Костов“.

Не е важно кой е виновен за грешките в автентичната десница, нито кой ще е начело на новата формация – важното е да сме единни и да спечелим отново доверието на хората, категорична бе Надежда Нейнски.

„Мога да работя със СДС за следващите избори. Трябва да бием Борисовци и Станишевци“, заяви пък бившият кмет на София и лидер на ССД Стефан Софиянски пред Дневник. По думите му СДС е повече от членство.
Той бе сред гостите на Кабаиванов в НДК на рождения ден на СДС. Празника уважиха столичният кмет Йорданка Фандъкова и ексградоначалникът Александър Янчулев, както и лидерът на новата партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов.

Не дойдоха експрезидентът Петър Стоянов и синият експремиер Филип Димитров, но изпратиха поздрави. Николай Гацев, който беше изключен от предишното ръководство на СДС, подари на новия председател на партията тиква, която оприличи на Иван Костов. Кабаиванов пък изрази надежда да няма повече такива хора като Костов край сините.

Разпадът на Синята коалиция се случи в Пловдив на 15 май. Тогава Националният съвет на СДС се отказа от проекта, а лидерът Мартин Димитров подаде оставка.

В неделя пък – на 9-ти декември, лидерът на ДСБ Иван Костов идва в Пловдив и ще даде пресконференция, след като беше номиниран да води листата на партията в града.

„Дартс Нюз“

http://www.svobodnoslovo.eu

 


Сходни връзки

Синята коалиция става единна партия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Синята коалиция става единна партия
Автор: Anonymous да 2012-12-08 @ 13:24 EET

Гаражната ни призовава да вървим след нея ли?Мръсна долна мутреса!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди