изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:20 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани две криминални престъпления.

- На 10 декември около 16:50 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от избено помещение по булевард „Трети Март” в град Добрич. Чрез взломяване на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на 60 литра ракия и 10 литра олио. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 10 декември в РУП Албена е получено съобщение за взломна кражба на територията на к.к. Албена. Установено е, че за времето от 17:00 часа на 8 декември до 08:30 часа на 10 декември, неизвестен извършител е проникнал в помещение в складово помещение. По данни на тъжителката е извършена кражба на моторен трион и електрожен. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Албена.

Контролните органи са съставили 27 акта и 22 фиша за констатираните от тях нарушения.
 През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.
- На 10 декември в 20:27 часа в ОУПБЗН е получено съобщение за пожар стопанска постройка в село Хитово, община Добричка. Вследствие на огнената стихия е изгоряла напълно 40 м2 постройка, дърва за огрев 3м3 и 1 тон въглища. Около 23:00 часа пожара е потушен, като са спасени прилежащите 2 сгради. По първоначална информация, късо съединение е причината за възникване на пожара.

11.12.2012 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди