изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:56 EEST
Синът на ексминистър Георги Танев спипан при акция "Универсалните"    
Ред и сигурност В момента се провежда операция „Универсалният”, която е насочена срещу ДДС измамите и вноса на хранителни продукти на територията на страната от европейската общност. Това пред журналисти в Благоевград вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Според него лидер на тази група е син на бивш министър на земеделието от 1992 до 1994 година.

Справка показва, че става дума за сина на Георги Танев , земеделски министър в кабинета “Беров”. В групата участва и дъщеря на бивш митнически служител, както и небезизвестният Мравката, лице, което е съпричастно към убийството на Бай Миле и е бил задържан в онзи период.

“Част от криминалните структури в България през годините на прехода са били част от политическите среди на държавата”, каза министър Цветанов.”По този начин се е получавала една симбиоза, която е генерирала огромен финансов ресурс, който се е разпределял между субектите, които са участвали в управлението на страната”.

Георги Танев бе осветлен като сътрудник на ДС, работил за пето и първо главно управления. Подвизавал се е под два псевдонима - агент Христов и секретен сътрудник Милков. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Синът на ексминистър Георги Танев спипан при акция "Универсалните" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди