изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:29 EEST
СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ СИ СПОРТИСТИ    
Спорт
За първи път в историята на спортното училище в Добрич „Георги Стойков Раковски” златните медали са повече от сребърните и бронзовите отличия, съобщи по време на награждаването на 10-те най-добри състезатели на учебното заведение директорът Николай Дяков.


Той сподели, че броят на отличията с най-благороден метал е 104. Сребърните медали са 46, а бронзовите – 34. Общият брой на отличията през годината са 184.
С предметни награди и грамоти бяха удостоени десетте най-добри състезатели на школото за шампиони, като общо 14 възпитаници попаднаха в престижната класация. Отличени бяха най-добрите отбори. За треньор на годината бе обявен Стефан Петков, чиято състезателка Стойка Петрова достигна до пето място в турнира по бокс на Олимпиадата в Лондон. Негови подгласници са Тодор Кирчев – личен наставник на щангиста Юндер Бейтула, и Николай Янков – треньор на лекоатлета Йордан Петров, който бе избран за Спортист №1 на спортното училище в Добрич за 2012 г. Гости на церемонията днес бяха Стефка Генчева – зам.-областен управител, и Живко Мартинов – член на спортната комисия към Общинския съвет в Добрич.


 


Сходни връзки

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ДОБРИЧ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ СИ СПОРТИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди