изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:34 EEST
Бате Бойко с нов брониран “Мерцедес” за 1 млн. лв.    
НовиниПремиерът Бойко Борисов си е поръчал нов брониран “Мерцедес” на стойност 1 млн. лева преди изборите. Моделът на новата му лимузина естествено е и най-скъпия – S-класа. Явно на първия ръководител на държавата вече му е писнало от меките кожени салони на агресивните джипове “Тойота”, в които го возят през зимата.

Разкошната лимузина на Борисов ще е с най-високата степен на защита – B7 и ще може да удържи дори на атака с гранатомет.

Специално за новата придобивка на министър-председателя, Националната служба за охрана е обявила специална обществена поръчка. Покана за участие е получила единствено “Балкан Стар”. Търг няма да има, защото това е фирмата, която е доставила и и другите бронирани коли на службата.В документацията на обществената поръчка изрично е посочено, че автомобилът трябва да е напълно идентично по вид и технически характеристики с купените през 2010 година коли със специални защити.

Преди две години НСО е купила два бронирани мерцедеса. С единия от тях шефката на парламента Цецка Цачева си позволява да ходи по магазините, а гардовете от НСО носят покупките й.

http://www.pik.bg

 


Сходни връзки

Бате Бойко с нов брониран “Мерцедес” за 1 млн. лв. | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бате Бойко с нов брониран “Мерцедес” за 1 млн. лв.
Автор: Anonymous да 2012-12-15 @ 13:26 EET

Браво Симеоне ,Браво Дянков точно така се бори кризата.Пенсионерите да духат супата,като не гласуват за който трябва/цитат на Б.Б/.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди