изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-09-27 @ 07:24 EEST
21.12.2012 - ЩО Е ТО ВЪЗНЕСЕНИЕ    
Новини Има няколко възможности и много версии за възнесението. Възнесение се случва с хора, култури, планети, галактики, вселени. За човек са актуални две възможности. Физическо възнесение на човека – прехвърляне на духа, заедно с физическото тяло на по-високо измерение, без да минава през опита на физическата смърт. Това се дължи на увеличаване на честотата на вибрациите на всички клетките на тялото и е придружен от състояние на духовно просветление.

Планетарно възнесение – еволюционен скок в глобалното съзнание и жителите на планетата от едно измерение (физическо, астрално и триизмерно, четириизмерно) към друго (петизмерно пространство).

В момента на Земята и около нея се осъществява подготовката за планетарно възнесение, и този процес е вече необратим, въпреки че то е в пряка зависимост от волята на човечеството.

Но доскоро на Земята. е действал различен сценарий за преход на човечеството в друго измерение. Той е в основата на тези пророчества, които се появяват в края на ХХ век. Наричани са по различен начин: края на света, Съдния ден, час Х, промяна на земната ос, преход в 4то измерение и др Но работата не е в името, а в еднаквото за всички преходи, ниско ниво на духовност на човечеството, достигнато през последните две хиляди години. В този сценарий, възнесението като процес би било само за високо духовни хора, а това в най-добрия случай е един на хиляда или общо 6 млн. на 6 милиарда човека.

Началната дата на прехода съвпадна с пророчеството на Едгар Кейси за промяна на оста на Земята през зимата на 1998 г. и през прогнозираното време вероятността на двете събития е близо до сто процента.

По-късно датата на прехода епроравнена към космическите събития, касаещи земята – слънчево затъмнение на 11 август 1999 г., въпреки че технически прехода може да се осъществи по всяко друго време, от средата на 1997 г. и преди 2013. И вероятно всичко щеше да се случи през август 1999 г., ако нещата не се развиваха така вяло както предишното хилядолетие. Но през 1987 – 1997 са се осъществили редица уникални събития, които коренно промени ситуацията на планетата. Това се изразява в очистване на земята, поява на неизвестни досега енергии, на рязко увеличение на духовността на човечеството.
В съответствие с волята на Твореца на 8 април 1998 г. е възприета политика на планетарно възнесение с определена дата: 12-24 декември 2012 година. Тази дата е крайният срок за възнесение и не може да бъде предоговорена за по-късно, тъй като е зависима от този период, когато настъпва кулминацията на космическите процеси. Съобщава се, че в края на 2012 едновременно ще завършат три космически цикъл. (Най-вероятно това показва календара на маите, приключващ през декември 23. 2012.)

Първият цикъл. Земя – Слънце – Плеяди. 26000-годишния период на Земята със слънчевата система около централното слънце на Плеядите Хората познават друг цикъл, който е следствие на това лечение – прецесията на равноденствията – бавното движение на земната ос и сонусовидно въртене на Земята с продължителност на пълното завъртане ~ 26000 години. Влияние на първия цикъл в процесите на Земята е изключително голямо. На всеки 13000 години в средата и края на цикъла от 26000 години (всъщност 25920) обикновено се появяват промяна на земната ос, природни бедствия, появяване и потъване сушата, нарушение на магнитното поле на Земята, три и половина дни на тъмнина, или това, което е сега наричаме електромагнитна нулева зона, пълна загуба на паметта на оцелелите, последващото развитие на човешката цивилизация начисто; (ако не получават помощ отвън).

Втори цикъл. Цялата система на Плеядите, в която нашето слънце влиза като осма звезда, завършва оборота в своята орбита около центъра на галактиката, за период от 230 милиона години.

Трети цикъл. Нашата галактика е в крайната точка на едно завъртане около Великото централно слънце, което е на много милиарди години. През 2013 г., Галактиката диагонално преминава в следващия кръг на космическата спирала. При този преход всички слънчеви системи, планетите и техните жители едновременно правят първата крачка в новия еволюционен цикъл. В преходния период често е имало иницииращи духовни “скокове”.

Земята и цялото човечество се готвят за квантовия скок, неприличащ на никой от предходните. Така описано, земното планетарно възнесение трябва да стане преди приключването на тези три космически цикъла, т.е. преди 2013 г.
За успешното възнесение на цялото човечество изисква най-малко 144 000 души на Земята да станат просветени, да въплътят в себе си христовото съзнание и да активират своето светлинно тяло.

Когато се достигне критична маса от 144 000 души или повече,вибрационната вълна на енергията на просветлението ще премине през цялата земя и всички нейни обитатели, унищожавайки по-ниските астрални мисъл-форми и ще разтвори на завесата, която разделя хората от собствения им вътрешен опит като божествена същност и истина. Влиянието на всеки един от просветените върху другите хора ще бъде толкова силно, че всеки един от тях може да тегли още 144 000 души до по-високи нива на съзнание. С други думи, просветени 144 000 (представляващи 0,0022% от населението) ще създадат квантов скок за 20 736 000 000 човека.

Пояснение на две понятия, които не са били използвани.
Христово съзнание – разбиране, реализаци на Божя и преживяване на Божествената Любов, която се нарича безусловна любов към всичко съществуващо.
Светлинно тяло – нарича се – Мер-Ка-Ба. На иврит merkavah означава „;колесница”;. „Мер”; – особен вид светлина, която се определя като две светлинни полета, въртящи се вретеновидно в противоположни посоки. „Ка”; се отнася за индивидуалния дух, а „Ба” – проявлението на този дух в конкретна реалност. Въпреки това, на Мер-Ка-Ба –това е превозното средство, състоящо се от светлина и съзнание, в който един индивид или група могат да се движат от един свят в друг, да пътуват във времето, пространството и извън него. Мер-Ка-Ба, не само минава през реалностите, но и ги създава. Тя се простира във всички възможни измерения и обхваща всяко от тях , за да се прояви, използвайки законите на това измерение. По форма на Мер-Ка-Ба напомня летяща чиния. Следва да се отбележи, че без Божествената Любов Мер-Ка-Ба, ще бъде само на машина с ограничения, които не позволяват на духовете да постигнат по-високо ниво на съзнание – места, където нивата вече не съществуват. Можете да възстановите или укрепите светлинното тяло сам, само с любов и вяра, и за някои хора това е единственият начин. Може също да активирате своята Мер-Ка-Ба с помощта на техники за медитация с Мер-Ка-Ба и специално дишане. На това обучава американеца Друнвало Мелхизедек в своите семинари „Цветето на живота”. В момента неговите последователи редовно провеждат такива семинари в много страни, включително и в Русия.

След възнесението населението на Земята ще премине в 5-тото измерение, а вероятно дори по-високо. Има също така ще се възнесе цялото безплътно човечеството – мъртвите ще възкръснат. Триизмерният земен свят ще изчезне. Процеса на възнесението е гарантиран, доколкото необходимата критична маса от просветени ще бъде своевременно постигната. Но всеки човек със своите мисли, думи и действия влияе на настоящите и бъдещи събития. С най-голямо въздействие върху всичко, което се случва е излъчваната от човека любовна честота. Хората са в състояние да произвеждат тази честота. Всеки може да внесе свое видение в този процес и да се създаде свой специален вариант на любовта. В резултат на общите усилия на човечеството може да се създаде палитра от безбройните нюанси на честотата на любовта, което ще доведе до непредвидими и прекрасни възможности за въздействие. А те, от своя страна, може да открият неизвестен досега път в различните измерения. От гледна точка на нормалното галактическо разбиране за Вселената, всичко това е толкова удивително, че малцина са готови да говорят открито за това къде води този път. Едно нещо е сигурно – човечеството върви по него за първи път.

От началото на 90-те години на ХХ век, човечеството се намира в уникалната позиция в цялата Вселена и дори не е наясно с това. В краткотраен момент от времето между годините 1987 и 2012 г. Земята от незабележима малка планета, скрита в ръкава в края на галактиката Млечен път, се превърна в универсална вселенска „суперзвезда”.

ДА ОБОБЩИМ:

През 2012 г. от 12 до 24 декември ще се случи неизбежно събитие: планетарно възнесение – преход на цялото човечеството на различно енергийно ниво от неговото съществуване. Един успешен преход ще предостави 144 000 просветени хора. Други хора могат да не правят нищо, и да живеят, както преди. Единственото нещо, което е задължително – е да се създадат условия за появата на критична маса просветлени. (А по-точно – да не възпрепятстват този процес.) В момента всеки човек живее последния си живот на Земята. Желателно е за времето, което остава до възнесението, всеки да се опита да създаде най-висш образ и представа за себе си и да въплъти този образ в живота си. Ако по време на възнесението голяма част от човечеството излъчва честота на любовта, по време или след прехода ще се случи нещо уникално, нещо, което във Вселената никога не е било.

2011 » Май » 17 » Международна Асоциация на Работниците на Светлината

Източник: senav.net

http://www.rozea.eu

 


Сходни връзки

21.12.2012 - ЩО Е ТО ВЪЗНЕСЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди