изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-30 @ 18:07 EEST
ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ    
Хороскоп ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

Змия - 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Змията е мъдра, прозорлива и упорита, сантиментална, нежна. Притежава прекрасно чувство за хумор, изискана е, дори суетна. Говори малко, а мисли много. Змията е интелектуална, мъдра, интуитивна. Тя има шесто чувство. Спокойна е, бързо взима решения, не понася провалите и обикновено достига набелязаните цели. Ще ви помогне само, ако изпитва дълбока симпатия към вас, но често стига до крайности и ненужна саможертва. Склонна е да преувеличава и ако направи услуга може така да се сближи, че да ви задуши с чувствата си и може да съжалите, че сте потърсили съдействие от нея.

Змията е ленива, но може да свърши всякаква работа, стига да пожелае. Винаги успява да намери точно толкова пари, колкото й трябват.

Сама избира партньорите си, обсебва ги и не им оставя никаква свобода. Поддържа извън брачни връзки, но по този начин само си усложнява живота. Ако попадне на подходящ партньор и отдаде повече време на семейството си животът й е хармоничен и безметежен. Змията винаги се стреми да ограничи свободите на партньора си и един от начините е да създаде голямо семейство.

В детството и младостта животът на Змията е безгрижен. Проблемите идват по-късно. Тя става сантиментална, страстна, впуска се в приключения, поема ненужни рискове и това може да й направи лоша услуга на старини. За Змията е много важно дали е родена през зимата или през лятото, през нощта или през деня, в топъл или в студен ден. Тя се чувства добре само на топло. Ако в деня на раждането й е имало буря животът й непрекъснато е в опасност.

Мъжът, роден в годината на Змията е спокоен и доброжелателен. Ако е роден през есента или зимата ще има много успехи. Родените през април и октомври имат интереси в науката. На 16 години съдбата изпълнява съкровените му желания. Между 20 и 30 години може сериозно да се разболее.

Жената, родена в годината на Змията – умна, красива, дружелюбна. Родените през пролетта и лятото имат силен, устойчив характер. Родените през есента и зимата са доброжелателни, талантливи, материално обезпечени. Два пъти в живота си е подложена на сериозни изпитания. На 30 г. ще бъде заобиколена от много приятели. Трудни години са 37 и 40-та година.

Критични години За мъжа това са – 7, 8 и10-тата от живота им. За жената - 55, 64 и 72-та година.

Несъвместимости Змията има пряка несъвместимост със свинята и Потенциална (проявява се след няколко години съвместен живот) с кучето.

http://www.start.bg

 


Сходни връзки

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди