изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:28 EEST
Китайците купиха 2 млн. iPhone 5 през уикенда    
КитайАмериканският технологичен гигант Apple съобщи, че е продал рекордните над 2 милиона броя от новия си смартфон iPhone 5 в Китай през първите три дни от появата му на китайския пазар, предадоха Франс прес и ДПА, цитирани от БТА.

"Отговорът на китайските потребители на iPhone 5 беше невероятен", посочи главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук, изтъквайки, че Китай е много важен пазар за компанията.

iPhone 5 се появи в края на септември в Съединените щати и други девет страни, а до края на декември ще бъде на разположение в над сто страни, уверява Apple.

Китайският пазар е втори по големина за Apple. Над 15 процента от приходите на компанията идват от реализиране на продукция в Китай.

През октомври тази година в китайската столица бе открит най-големият в Азия фирмен магазин на Apple. Той бе третият търговски обект на компанията в Пекин и шести в континентален Китай. http://it.dir.bg
 


Сходни връзки

Китайците купиха 2 млн. iPhone 5 през уикенда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди