изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:31 EEST
2-мата убити край село Плама с алкохол в кръвта    
НовиниРазследването на двойното убийство - на шефа на Национална спортна база Петър Божилов и пенсионираният военен Огнян Шангов, показва,че и двамата са били употребили алкохол преди да насочат оръжие един срещу друг. Концентрацията на алкохол в кръвта на Шангов е по-висока от тази на Божилов, съобщи БНТ, позовавайки на свои източници. В неделя край софийското село Плана мъжете се застреляха взаимно със законните си пистолети при неизяснени обстоятелства и без свидетели.

"Убийството на Петър Божилов е инцидент, който не бих искал да коментирам. Вече е абсолютно доказано, че е станал инцидент, предизвикан е някакъв скандал", каза днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, на въпрос как ще коментира убийството на изпълнителният директор на Национална спортна база Петър Божилов.
"Към настоящия момент това, което казват колегите е, че първи е стрелял възрастният мъж", каза министърът на вътрешните работи.
 
49-годишният Божилов е членувал в ловната дружинка и е имал разрешение за ловния излет в Плана планина. 71-годишният мъж, който също е убит, не е член на ловната дружинка. Той се появява по време на лова, влиза в спор с един от участниците в него за това, че не трябва да ловуват на въпросното място. Спорът продължава по-късно с Петър Божилов и така се стига до трагичния изход със смъртта на двамата", каза вчера директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.
За инцидента обаче няма преки свидетели.
Според разследването спортният шеф изпразнил пълнител в бившия военен. 49-годишният шеф на спортните бази Петър Божилов е прострелян под дясното рамо и вероятно е бил изненадан от нападението, смятат криминалисти. В отговор Божилов е изпразнил пълнителя на пистолета си срещу Огнян Шангов, който недоволствал, че дружинката ловува до вилата му.
 Ловците, говорили с недоволния Шангов преди да се стигне до смъртоносната стрелба, казват, че той е лъхал на алкохол. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

2-мата убити край село Плама с алкохол в кръвта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди