изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:43 EEST
Бойко: Зад Станишев стои опасна жена    
ПолитикаСергей Станишев е интелигентен човек, има много качества. Той има до себе си много умна жена. Дори и затова е щастливец. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия. Тя е много опасна, много комбинативна, дава му идеи, които той изпълнява. Истинският контрол на медиите идва от нея, допълни още премиерът.


Според него Станишев е управлявал в" ужасното време в тройната коалиция". Той не беше мандатоносител. Имаше трима властни над него. Той нищо не решаваше сам, каза още премиерът.

По отношение на коалициите преди и след изборите, премиерът беше категоричен, че няма намерение да прави каквито и да е съюзи. "Ако ми трябваше патерица, щях да си я взема още сега. Щях да си прехвърлям вината на нея. Когато направихме кабинета, СДС, Атака и РЗС ни подкрепиха. Убеден съм, че коалиция означава размиване на отговорности. Не мога да вляза в съюз с ДПС и БСП. Всеки, който се е опрял до тях, отива в историята", категоричен е Борисов. Той добави, че ако след изборите нямат мнозинство, ще са в опозиция.

За Меглена Кунева той обясни, че е европейски човек, който може много да помогне на България, но не одобрява адвокатските кръгове, които стоят зад нея.

На обвиненията, че е ликвдирал СДС, той отговори, че това го е сторил много отдавна Иван Костов. "Ако Петър Стоянов не ги беше подвел, всичко щеше да е наред. Те го номинираха, бламираха го враговете в неговата партията. Как да го предвидя това", каза още Борисов.
Всички вдясно имат конфликти, вляво обаче всичко е спокойно. Костов ни разединява, той иска да върне БСП и ДПС на власт, каза още премиерът.

Той отрече да е нужна твърда ръка в управлението. Твърда ръка е нужна, за да се правят честно и бързо проекти, уточни той.
Нищо не ме измъчва, всичко, за което съм сгрешил аз или правителството, веднага го поправям. АСТА първа я спряхме в България. Променихме наше грешно решение. Държавата е на всички, допълни той. Борисов беше категоричен, че ще има пълна забрана на пушенето и парламентът е удържал.

Той разкри и механизмът, по който работят институциите в Брюксел. "Те не казват, че спират две програми и край. Когато искат да изтъкнат грешките, правят доклад за напредъка и вътре изброяват куп нередности", каза премиерът.

Война със себе си водя непрекъснато, иначе други войни не водя, когато ме притискат - отговарям. Убеден съм в инстинкта на българите. Сигурно има по-умни от нас, но силната политическа воля, която имаме и това, че се научихме да го управляваме добре, ще повлияе на българите, убеден е Борисов. http://www.dartsnews.bg
 


Сходни връзки

Бойко: Зад Станишев стои опасна жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди