изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:11 EEST
Бъдни вечер идва със студено и мразовито утро - Добрич осъмна с минус 14 градуса    
Времето

Студено и мразовито е утрото на Бъдни вечер, въпреки прогнозите за пролетни температури. В Добрич температурата рано сутринта падна до -14.2 градуса и днес беше регистриран температурен рекорд.

Балчик 29.01.2012
Снимка: Йоанна Дукова001По заснежените улици в ДобричPN 016-12 22.01.2012 ДОБРИЧ: Църковният храм "Света Троица"



Пътищата в страната са проходими при зимни условия, съобщават от Агенция Пътна инфраструктура. Мъгла на магистрала Тракия в района на Стара Загора ограничава видимостта до 150 метра. Хемус е отворена в двете посоки.

Временно ще бъде затруднено движението на Е-79, Мездра - Ботевград при разклона за Дърманци, поради възникнало пътно-транспортно произшествие.

Времето ще остане със значителна облачност, на места в низините с мъгли. По-значителни разкъсвания на облачността ще има над планинските райони. Максимални температури в повечето места - между минус 1 и 4 градуса, в Югозападна България до 9-10, в София около 5 градуса.

Над Черноморието ще има значителна облачност. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 3 и 5. Температурата на морската вода е 4 на север и 7 градуса на юг. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Температурите ще се повишават и на 1200 метра максималната ще бъде 6-7, на 2000 метра около 2 градуса.

Във вторник в низините ще има мъгла или ниска облачност, а в планинските райони облачността ще е променлива, намаляваща и до слънчево време. В източните райони и на места северно от планините ще духа до умерен югозападен вятър. В Дунавската равнина и Горнотракийската низина минималните температури ще са между минус 6 и минус 1 градуса, а максималните - между 2 и 7; в останалата част от страната - минимални около нулата, максимални - между 7 и 12 градуса.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бъдни вечер идва със студено и мразовито утро - Добрич осъмна с минус 14 градуса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди