изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:06 EEST
Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои    
Хороскоп Разбери какво са ти подготвили звездите в личен план и виж какъв е любовния ти хороскоп за 2013 г. със Sin.bg 2013 г.ще бъде щедра към всички зодии, стане ли дума за любов. Промяна за едни, укрепване на връзката за други и много флиртове за трети. На кой какво се пада според астрологията? Научи сега:

Овен
Страховете и колебанията ще ви преследват през 2013 г. Някои ще понесат критика за избора на половинка от близки и приятели. Единственото, което трябва да знаете обаче, е, че трябва да слушате само и единствено сърцето си.

Телец
През 2013 г. всички поредни под знака на Телеца ще намерят своя душевен покой заради любовта, която ще се настани в сърцата им. Романтика, много емоции и баланс между представителите на зодията и половинките им ще има през цялата година.

Близнаци
За Близнаците 2013 г. в любовен план ще бъде много бурна година. Флиртове и много нови и интересни запознанства ще има почти всяка седмица. Но внимавайте, Близнаци, ако имате половинка, не изневерявайте, а се въздържайте.

Рак
За Раците 2013 г. ще бъде като сбъдната мечта. Всички отминали любовни терзания сега се трансформират в радост. В първите месеци родените под този знак ще открият подходящ за тях човек, не бива да го изпускат.

Лъв
Лъвовете се сблъскват с предизвикателства, защото пренасят любовната болка от 2012 в 2013 г. Малко по-късно през годината обаче те ще намерят спокойствие и романтика в обятията на други партньори, стига да имат смелостта да се впуснат в това приключение.

Дева
Тази година ще бъдете заети повече с работата, отколкото с интимните преживявания, което до някъде е добре, но не и съвсем. Огледайте се около вас – любовта дебне зад всеки ъгъл, а работата… Тя винаги може да почака.

Везни
Везни, вече сте се научили от грешките си и сте анализирали поведението си в любовен план. Не позволявайте на миналото да ви преследва, има толкова много възможности пред вас. И то все подходящи.

Скорпион
Флиртът ви преследва навсякъде. Вие сте толкова секси и страстни, че представителите на противоположния пол сами ви намират. Така през първата половина на годината ще имате много закачки, а през втората – ще сте улегнали с точния човек.

Стрелец
2013 г. започва с обещания за любов и стабилност в живота ви – нещо, към което сте се стремили през по-голямата част от 2012 г. Сега е времето да покажете най-романтичната си страна, има кой да я оцени подобаващо.

Козирог
Пред Козирозите се отварят много нови възможности в личен план. Бъдете по-смели, поставяйте своите желания пред тези на всички останали. Така ще се преборите успешно за любовта.

Водолей
Във Водолеите бушува неудържима страст. Те искат да експериментират, да опитат от забранения плод и ще го направят на няколко пъти. Тази година ще бъде по-скоро забавна – повече флирт и секс за една нощ, отколкото сериозни връзки.

Риби
Ромнатичните Риби ще се радват на спокойствие в любовта през 2013 г. – точно онова, от което имат нужда. Сензитивността им се е изострила максимално, а половинките им ги разбират и подкрепят.

http://www.novinal.com

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди