изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:35 EEST
ВРЕМЕТО:Прогноза за България за 04.01.2013    
Новини

През следващото денонощие в цялата страна ще се усили вятърът от запад-северозапад - в много райони през деня ще е умерен, на места в Дунавската равнина и временно силен. Облачността ще е променлива, в нощните часове до ясно, а през деня - по-често значителна. До вечерта на отделни места в Северна България ще превали слаб дъжд. Минимални температури - между минус 4° и 1°, в София - минус 2°. Максимални температури - между 4° и 9°, в София - около 5°.

Janine Habeck 08Sarah Elizabeth 78Vanessa Hoelsher 53Michelle McLaughlin 46



Атмосферното налягане през следващото денонощие ще се понижава и от значително по-високо от средното за януари ще се доближи до средната стойност за месеца.

Над планините облачността ще бъде по-често значителна. По-късно през деня на отделни места, главно по старопланинското било, ще превали съвсем слаб сняг. Северозападният вятър ще се усили още - ще бъде бурен, особено по откритите и високи части. Максимална температура на 1200 метра - около 1°, на 2000 метра - минус 5°. Ще продължи да застудява.

По Черноморието облачността ще бъде променлива. Ще духа умерен западен вятър. Максимални температури - между 6° и 9°. Температурата на морската вода е 5°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

Highlight for album: EROTICHEN CALENDAR NDT 2013

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО:Прогноза за България за 04.01.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди