изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:35 EEST
Младеж загина в зверска катастрофа    
Любопитно

Зверска катастрофа отне живота на 19-годишен младеж на пътен възел Раднево, съобщиха от МВР- Стара Загора. Младежът е изхвърчал на 8 метра извън автомобила в следствие на удара.

ОБЩИНА ДОБРИЧКА: 2.11.2009 г. 40-годишният Галин Г. - шофьор лекия автомобил "Форд Ескорт", който катастрофира в крайпътно дърво преди с. Козлодуйци и причини смъртта на двама души - Цветан С. /34/ и П. Петър П. /37/ от Добрич, е бил пиян и без книжка.ДОБРИЧ: На 14.10.2010 г. до "Ловчанското ханче" по пътя Добрич-Силистра камион "Мерцедес" блъска лек автомобил "Форд Фиеста" и убива на място д-р Антоний Коцев от с. Нова Камена.ДОБРИЧ: На 14.11.2009 г. около 1 часа по пътя Балчик–Добрич, на около 1 км от разклона за с.Полковник Свещарово при  движение с несъобразена скорост лек автомобил “БМВ 320”, добричка регистрация, управляван от 19-годишната Л.С., се удря странично в крайпътно дърво, пътуващият в автомобила 21–годишен И.Т. почива на място, а Л.С.  е настанена в МБАЛ в Добрич, без опасност за живота.

 



Сигналът за инцидента е подаден около 10:00 часа от 47-годишния Г.Г. Той съобщил за катастрофирал автомобил на път II- 57. Към мястото на инцидента веднага е изпратен екип на „Пътна полиция” и „Спешна помощ”. С пристигането си униформените установили, че катастрофиралата кола е „Мерцедес” със старозагорска регистрация.

Жертвата в жестоката катастрофа е намерена едва на 8 метра извън автомобила. Установено е, че става дума за 19-годишният И.Н., който поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол над управлението на автомобила. Колата е излязла извън пътното платно и се е ударила в крайпътно дърво. По случая е образувано досъдебно производство.  http://www.dartsnews.bg

 


Сходни връзки

Младеж загина в зверска катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди