изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:43 EEST
19-годишна студентка се удави навръх Йордановден    
Новини

Студентка на 19 години от Стара Загора се удави в езерото "Загорка" навръх Йордановден. Тялото й е намерено сутринта около 11 часа от случайни минувачи в ледените води на изкуствения водоем край парк "Бедечка". Те видели разхвърляни по брега дамска чанта, обувки и бутилка уиски, изпита повече от половината и сигнализирали в полицията.



Според разследващи момичето е намерило смъртта си след полунощ на 6 януари. Вероятно студентката сама е посегнала на живота си.

"Беше много красиво момиче, на брега имаше безалкохолно, уиски и шоколад, а до тях и личния й дневник", разказа един от охранителите на водоема. Колегата му, който е бил дежурен през ноща, обяснил, че е обикалял водоема, но е имало силен порой и не е видял нищо.

Момичето оставило на брега и телефона си, който продължавал да звъни до обед. Според една от версиите тя е изпила за смелост алкохола и е влязла в ледените води, за да се удави. Девойката е била с дрехите си, тялото й плувало на около 5 метра от брега, където дълбочинате не е повече от 1,5 метра, разказаха очевидци.

Докато вадели тялото от водите на езерото "Загорка" в Стара Загора течеше рутал по хвърлянето на Богоявленския кръст в другото изкуствено езеро край Станционната градина.

Тепърва ще се изясняват причините за смъртта, уточниха от полицията.  http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

19-годишна студентка се удави навръх Йордановден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди