изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:58 EEST
Курортът Албена ще привлича туристи от Индия    
Туризъм

Курортен комплекс Албена ще се представи за първи път на туристическата борса SATTE 2013, която ще се проведе от 16 до 18 януари в Делхи и от 21 до 22 януари в Мумбай.

Старият ПловдивИстанбул 04Albena/Албена
Йоанна
Снимка: Светослав Петков



„Миналата година страната ни е била посетена от 2-3 000 индийци. Те са едни от най-платежоспособните туристи в света. Дневно харчат по 100 евро на човек. Пристигат у нас, за да се запознаят с традициите ни. Интересуват се от курорти, които предлагат СПА-процедури, шопинг, голф, нощен живот. От родната ни кухня най-много харесват таратора и българското вино”, заяви Стефан Йонков, който е търговски представител на България в азиатската държава.
Албена АД и Албена Тур предлагат на индийските туристи обиколка на България с посещения на най-интересните културни и исторически забележителности в родината, СПА и спортни пакети. Обиколките ще бъдат комбинирани и с почивка на море. Албена Тур предлага и комбинирани маршрути с Румъния, Турция и Гърция.


 

 


Сходни връзки

Курортът Албена ще привлича туристи от Индия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди