изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:27 EEST
ИЗБИРАТ ДОСТАВЧИК НА ВЕЛОСИПЕДНА СИСТЕМА    
НовиниОткрита е обществена поръчка за доставка на велосипедна система по проекта на община Добрич "Йовковият Добрич – съвременна туристическа дестинация".




 От документацията по обявената поръчка става ясно, че велосипедната система ще се състои основно от 5 стоянки и 30 велосипеда и ще бъде разположена до всеки от петте туристически обекта по проекта на тематичен маршрут:  дом-паметник „Йордан Йовков”, където посетителят ще може да получи подробна информация в ТИЦ, къщата-музей „Йордан Йовков”, която е водеща атракция в проекта, до която може да се стигне по пешеходна или обособена велоалея, Музея по нова и най-нова история, Етнографска къща. Маршрутът продължава през централната пешеходна улица на Добрич, която има обособена велоалея, до АЕМО „Старият Добрич”, където се намира Регионалният исторически музей с експозиция „Археологията на Добруджа” и възстановка на старо школо.
Прогнозната стойност на поръчката е малко над 150 000 лева. 
 Велосипедната система ще включва 30 велосипеда, 5 спирки за наем на велосипеди, 30 системни верижни ключалки, 50 стойки и 5 информационни колони.
Прогнозната стойност на системата е 151747 лева. Общата стойност на проект "Йовковият Добрич – съвременна туристическа дестинация" е 3 602 052 лева, с които се ремонтират петте обекта на Регионалния исторически музей.
Кандидатите могат да подават офертите си до 17 януари включително. На следващия ден офертите ще бъдат отворени.


 


Сходни връзки

ИЗБИРАТ ДОСТАВЧИК НА ВЕЛОСИПЕДНА СИСТЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди