изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:56 EEST
Българка издъхна на ферибот    
По света32-годишна българка издъхна миналата нощ на ферибота Бриндизи-Игуменица часове преди да се прибере в България, съобщи вестник "Струма". За съдбата й разказа Десислава Христова от Мурсалево, която работи в Италия.


32-годишна българка издъхна миналата нощ на ферибота Бриндизи-Игуменица часове преди да се прибере в България, съобщи вестник "Струма". За съдбата й разказа Десислава Христова от Мурсалево, която работи в Италия.

Гурбетчийката станала неволен свидетел на трагедията. “Пътувахме от Неапол до Гърция с ферибота от пристанище Бриндизи до пристанище Игуменица. Морето беше много бурно и имаше силно вълнение, това е много опасно за хора с високо кръвно налягане и с редица здравословни проблеми, защото може да се окаже фатално", разказва тя.

Точно в 3,30 ч. през нощта съобщиха, че 32-годишна жена от Сандански е починала. Много хора повръщаха, имаше и такива с висока температура, цяла нощ стояхме на палубата, а лекар дори не дойде. Извикаха шофьора на буса, с който е пътувала жената, Мартин Добрев, той е от Монтана и в 4,30 ч. го отведоха в следствието на Игуменица. Повече от 12 бусчета за България имаше на ферибота, разпределиха пътниците от буса с починалата санданчанка и багажа им в останалите коли, допълва още Десислава Христова пред вестник "Струма".

В буса са били десетина души, разбрах, че някои от тях са били на палубата, но не пожелали да отидат да видят тялото, толкова бяхме уплашени и притеснени от трагедията. Не знам какво е правила тази жена в Италия, работила ли е, на гости ли е била, казва още Христова. http://www.dartsnews.bg
 


Сходни връзки

Българка издъхна на ферибот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди