изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:56 EEST
Секта замесена в изчезването на Жанета    
ОбществоРодители на изчезнало момиче от Белоградчик търсят помощ за откриването й. Жанета Амири е в неизвестност от месец и половина и е обявена за общодържавно издирване. От деня на изчезването си до сега тя не се е свързала с родителите или съучениците си. Роднините й подозират, че е напуснала дома си под влияние на секта, съобщава БНТ.

На 2 декември Жанета отишла да занесе учебник на свой съученик и оттогава не се е връщала, разказва баща й. Според негово проучване в деня на изчезването си момичето се е качило на автобус за София. Той смята, че дъщеря му е жертва на секта.
"Аз имам съмнения за сектите. Върху нея обработвали по Фейсбук. Обработвали са я две-три години най-малко", твърди Ахмад Амири.

Близките на Жанета споделиха, че тя не за първи път тя напуска дома си. През есента, по контакти във Фейсбук, полицаите я откриват в София. Със съдействието на социалната служба момичето е настанено временно при баба си.
"Тя, когато избяга първия път и се върна, психически беше много разстроена. Нищо не споделяше", разказва бабата Невена Василева.

"В момента се провеждат необходимите мерки чрез колеги от страната. Всеки получен сигнал или някаква следа се проверява", поясни началникът на Районно управление "Полиция"- Белоградчик Слави Славчев.

Бащата на момичето е от Афганистан, женен е за българка и имат още едно дете. Той работи като съдия-изпълнител в Белоградчишкия районен съд.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Секта замесена в изчезването на Жанета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.50 секунди