изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:06 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 19.01.2013    
Времето

През нощта вятърът ще се ориентира от запад и с него ще прониква по-студен въздух. Ще бъде облачно, с валежи - в Западна България и в централната част от Дунавската равнина от сняг, в останалите райони от дъжд. Минимални температури – предимно между минус 2° и 3°. В София около минус 1°. Утре преди обяд все още на много места в Западна България, централните части на Дунавската равнина и Предбалкана ще превалява сняг, в крайните югоизточни райони - дъжд. Около обяд от запад на изток валежите ще спират.

Инна Жиркова (23) от Калининград е истинската Мисис Русия, писа Комсомольская Прiавда, докато Антония Петрова тръбеше по българските медии, че е взела престижното отличие15-годишно момичe живее в тяло на 100-годишна старица!Хейли страда от рядкото заболяване Хъчинсън-Гилфорд Прогерия, надява се да опровергае лекарите и да живее дългоseptimiu29-Karina Marie - Playmates - Playmate Miss January 2013 - 2 Jan 2013 (33)



Ще започне разкъсване на облачността. Ще духа слаб, в Дунавската равнина – до умерен, западен вятър. Максималните температури ще са между 2° и 7°, по Черноморието до 9°. В София – около 5°.

Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за месеца и слабо ще се повиши.

В планините ще духа силен, по билата до бурен западен вятър. Ще преобладава облачно време с валежи от сняг. След обяд валежите ще спират, а облачността ще се разкъсва. Максимална температура на 1200 м около 1°, на 2000 м – минус 4°.

По Черноморието времето ще бъде облачно, с валежи от дъжд, по-значителни около и след обад в крайните южни райони. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури между 6° и 9°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температурата на морската вода е 5-6°.

Дежурен синоптик: Мартин Славчев

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 19.01.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди