изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:00 EEST
Свидетел срещу Митьо Очите се самоуби в София    
НовиниБившият лейтенант на подземния бос Димитър Желязков-Очите - Кристиян Коджуклиев, се е самоубил в София днес, съобщиха пред БЛИЦ от МВР. Той е сложил край на живота си около 15 часа, като е скочил от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Банишора".

На 24 април 2012 година се самоуби майката на Коджуклиев - Невена. Тя се хвърли посред бял ден от мостика на плажа в Бургас пред очите на десетки минувачи и рибари. На същата дата, но няколко години по-рано, бе взривен апартамент на сина й, като според близки на семейството жената не е успяла да превъзмогне семейните драми.

Кристиян Коджуклиев беше арестуван на 11 ноември 2011 година по сигнал за изнудване и рекет. Името му е свързвано с бомбения атентат срещу бившия полицай Рали Пенков, поръчан от кръга около Митьо Очите. По-късно се оказа, че самият Кристиян Коджуклиев е привлечен като свидетел срещу избягалия в чужбина сенчест бизнесмен Любен Джубрилов. Според прокуратурата Джубрилов и бандата му заплашвали своя "колега" от рекетьорския бизнес, като го изнудвали да им плати 16 500 лева.

Според варненския сайт "Афера" Коджуклиев е бил притиснат да дава показания и срещу Митьо Очите. Вчера той е бил в София заради разглежданото в Специализирания съд негово дело. След края на изслушванията той си тръгнал видимо унил.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Свидетел срещу Митьо Очите се самоуби в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди