изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:16 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.


- На 19 януари, около 00:30 часа, при обход в района на автогарата в град Балчик, автопатрул, установяват С.Р. (42г,) слизащ от стълба поставена на южната страна на сградата. В близост до поставената стълба e открит чувал с медни елементи. В хода на работа е установен и съучастника на 42-годишния мъж, това е М.И. (44г.) по прякор Камбоджанеца. Двамата са задържани в РУП Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.
- На 19 януари в 07:00 часа в град Добрич, по улица „Христо Ботев” в посока бул. „Русия” е възникнало ПТП. Лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 58-годишната И.Г., блъска с предна лява част на автомобила, неправилно пресичащата пътното платно пешеходката С.И. (71г.). Вследствие на настъпилото ПТП, пешеходката е получила черепно мозъчна травма и фрактура на дясна подбедрица. Жената е настанена в неврохирургия при МБАЛ град Добрич с опасност за живота. Извършената проверка за алкохол с техническо средство на водача на МПС е с отрицателен резултат. На двамата участници в ПТП взети кръвни проби по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

  Контролните органи са съставили 40 акта и 40 фиша за констатираните от тях нарушения.

 На територията на ОД НА МВР Добрич са възникнали три пожара без материални загуби.

21.01.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди