изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:36 EEST
ШАНД БЪЛГАРИЯ – НАЙ-ПОСЕТЕН И В МУМБАЙ    
Туризъм

В момента България се представя като туристическа дестинация в Индия. Изложението се премести във финансовата и търговска столица на Индия – Мумбай, след като миналата седмица бе в столицата Делхи. Четирите български туристически компании на официалния български щанд - Албена АД, Бояна-МГ, СИТА-София и Файв Дайрекшънс  заедно със СТИВ представят възможностите на страната ни за спа, голф, културен и летен туризъм в страната ни.



 Конкретният резултат още от първите часове на изложението е конкретни запитвания за групи по 15-20 души – основно за корпоративен и семеен туризъм. Всяка от българските компании обмениха контакти с повече от 500 индийски туроператорски компании, специализирани в изходящите пътувания за индийски в чужди дестинации. Инициативата за първото българско участие в изложението е в резултат на решението на министър Делян Добрев за популяризиране на България като туристическа дестинация сред високата класа индийски туристи, които допринасят за финансовите постъпления в редица страни по света като Испания, Швейцария, Германия, Турция, Чехия, Сингапур, ОАЕ и др. Изложението е незаменим начин българските туроператори да осъществят директен контакт с индийските си колеги и стартират съвместно коопериране. Индийските туристи на далечни дестинации са едни от най-платежоспособните в света и носят сериозни финансови постъпления в страните, които посещават.

Прессъобщение на АЛБЕНА АД

 


Сходни връзки

ШАНД БЪЛГАРИЯ – НАЙ-ПОСЕТЕН И В МУМБАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди