изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:38 EEST
ФОТОКОНКУРС „ЗРЪНЦЕ ЛЮБОВ ВЪВ ВАШИЯ ОБЕКТИВ”    
Екология

Българското дружество за защита на птиците обяви фотоконкурс на тема „Зрънце любов във вашия обектив”, в рамките на кампанията за зимно подхранване на пойните птици „Зрънце любов”.



Стартът на кампанията бе даден с изработването и поставянето на хранилки за онези малки и не толкова малки пернати, които остават близо до нас през зимата. Това са птици, които всички познаваме – синигерите, врабчетата, кълвачите, червеношийките и сойките. Оцеляването им през студените месеци от годината е трудно, особено когато падне сняг. Сега искаме да видим снимки от стотиците хранилки поставени в цялата храна. Затова е ред на всички, които обичат да поглеждат през обектива на фотокамерата да я вземат в ръце и да запечатат вълнуващи и красиви моменти от посещението на крилатите обитатели на парковете у нас на местата със специално поставени за тях семенца.

За участие във фотоконкурса „Зрънце любов във вашия обектив” се допускат снимки от подхранването на дивите птици през зимата в най-широк смисъл. Всеки любител или професионален фотограф може да участва с до три снимки. Фотосите задължително трябва да са направени в България и да не са участвали в друг конкурс. Крайният срок за изпращане на снимките е 15 февруари 2013 г. Жури в състав представители на Българско дружество за защита на птиците, ФотоСинтезис, фоторепортер и утвърден орнитолог ще отличи победителите във фотоконкурса. Наградените снимки и някой от най-добрите участвали в конкурса ще станат част от изложба, която ще бъде показана на няколко места в страната.

Подробности за фотоконкурса, както и условията за участие в него може да бъдат намерени на страницата на БДЗП на адрес: www.bspb.org, както и в профила в социалната мрежа. НДТ

 

 


Сходни връзки

ФОТОКОНКУРС „ЗРЪНЦЕ ЛЮБОВ ВЪВ ВАШИЯ ОБЕКТИВ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди