изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:31 EEST
Кунева: Идеологически като десни сме по-близо до ГЕРБ    
Политика Ние идеологически като дясна партия сме по-близо до ГЕРБ, ако те наистина бяха дясна партия. Като патерица в коалиция няма как да влезем. Това, че аз не изпитвам доверие към хора, които до вчера са крали от изборния ни резултат, е факт.

Това заяви по bTV лидерът на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева, цитирана от БГНЕС.
"Няма доверие. Не може до вчера да са ти крали изборите, да са ти фалшифицирали идеята за референдума и ти да изпитваш доверие към потенциалния си партньор", коментира тя.

Според нея премиерът Бойко Борисов придал на думата "коалиция" много съмнително съдържание, а „задкулисието е станало част от политическия живот”.
"Да са мислили с кого ще се коалират, когато са крали гласове. С нас няма да стане", отсече тя. Кунева е категорична, че референдумът е лъжа и фарс. Едва 3% от хората повишили знанията си за него, но накрая всички щели да са разочаровани.
"Няма нищо по-лошо една толкова красива институция, каквато е референдумът, сега е така опорочена. Решението да кажем "бойкотирай референдума" беше тежко, защото референдумът е една красива институция", обясни Кунева и попита: "За какво се прави този цирк, скъп при това."

Лидерът на „България на гражданите” се опасява, че партия „Зелените” ще бъде най-разочарована от националното допитване. „Тези, които казват „не," не знаят на какво казват „не”. В главите на тези, които забъркаха кашата, „не” за Белене означава „да” за Козлодуй”, заяви Кунева. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Кунева: Идеологически като десни сме по-близо до ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди